Legenda laserului romanesc inventat de Coanda


În august 1968, Cehoslovacia era invadată de o coaliție militară formată din sovietici, est-germani, unguri, polonezi și bulgari. Au fost folosite 5000 de tancuri și peste 200000 de soldați.


Ceaușescu a criticat vehement această intervenție. A avut un curaj nebun, cu toate că era singur în acest demers. Pe ce se baza?

Se spune că și România devenise o țintă pentu sovietici, dar, ceva i-a reținut să invadeze România. Se mai spune că Ceaușescu deținea o armă secretă, laserul lui Coandă.


La granița României apăruse o garnitură de tren formată din 21 de vagoane. Laserul românesc a distru câteva vagoane, provocând o explozie uriașă.

La puțin timp după acest incident, în anul 1969, Coandă s-a întors în România, unde și-a continuat munca de cercetare, semn că această poveste a fost realitate.

Se mai spune că la granițele României fuseseră masați 235000 de soldați sovietici care așteptau semnalul invaziei. În noaptea de 21 spre 22 noiembrie 1968, Ceaușescu a primit o telegramă de la Ministerul de Externe din Marea Britanie în care era atenționat că sovietici vor invada România.

Conform unor documente ale vremii, laserul putea genera baraje de sarcini electrice și era imposibil de a fi detectat sau anihilat. Anumite surse independente susțin că laserul a topit câteva tancuri și un avion sovietic, dezvoltând o temperatură de 20000 de grade Celsius.



În anul 1967, Coandă este invitat de Ceaușescu să revină în România. Până în anul 1972, când a murit, Coandă și-a continuat cercetarea în laboratoarele din România. În anul 1970, Coandă a ținut o conferință la Universitatea Politehnică București, unde a făcut publice o serie de proiecte la care lucra. El a fost unul dintre fondatorii utilizării armei parapsihologice în armata română. A fost efectuată o selecție a subiecților, după care au încept antrenamentele în Munții Buzăului.

În conferința pe care a susținut-o în anul 1970, Coandă a vorbit despre capacitățile exotice ale apei, dinamica cristalizării, capacitatea omului de a călători spre stele cu ajutorul unei propulsii proprii. El lansa teoria gravitonilor care există în biocâmpul uman.

Omul, spunea Henri Coandă, generează în biocâmpul său o energie corpusculară colosală, pe care a numit-o emisie de gravitoni. Gravitonii sunt capabili să propulseze omul în spațiul cosmic, cu o viteză fantastică. După părerea savantului, ar trebui proiectat un dispozitiv tehnic de ecranare și direcționare a gravitonilor, pentru a li se imprima o direcție și un sens prestabilit. Și, desigur, să fie pus la punct un procedeu tehnic de prezervare a vieții omului la asemenea viteze.

Citeste si : 

Hyperloop, inventat de Coanda in anii '70


Prin urmare, omul dispune de energia necesară pentru a levita în spațiu. Nu ne rămâne decât să căutăm mijloace extrasenzoriale pentru a manipula emisia de gravitoni din biocâmpul uman, astfel încât să amânăm gravitația terestră.