Nostradamus: "În 2017, Rusia va ruina România !"


    
Celebrul prezicător Nostradamus, care a trăit în secolul al XVI-lea, a făcut o serie de previziuni scrise sub o formă codată, pentru a nu-i înspăimânta pe oamenii care trăiau în acea perioadă, iar din acestea foarte multe s-au adeverit.

În legătură cu ceea ce va aduce anul 2017 pentru omenire, Nostradamus a făcut o serie de previziuni misterios de asemănătoare.


 
Conform catrenelor lăsate de acesta, cel de-al Treilea Război Mondial va izbucni din zona Siriei, iar Rusia va agita apele pentru a-l porni, invadând în cele din urmă şi teritoriul României. ”Rusia va cuceri România, pe care o va ruina până la temelie”.
 
Tot Nostradamus a anunţat că, începând cu anul 2017, Statele Unite ale Americii vor agita apele la nivel politic, creând un haos mondial, iar dacă ţinem cont de rezultatele alegerilor din SUA, de anul acesta, nu este deloc exclus să se adeverească vorbele prezicătorului.

În 2017, tot potrivit lui Nostradamus, lumea se va schimba. Coreea de Nord şi cea de Sud se vor uni, iar liderul Kim Jong-un va fi detronat şi va trebui să caute refugiu în Rusia.

Acesta este considerat un dictator mai dur decât a fost tatăl său, iar familia sa a condus Coreea de Nord timp de 65 de ani.
 
De asemenea, acesta a mai prezis faptul că ţările arabe vor fi punctul central al unor conflicte sângeroase şi vor fi rase de pe faţa pământului de bombe, că omenirea va ajunge pentru prima dată în spaţiu cu navete comerciale, iar China va deveni puterea numărul 1 pe plan mondial, răsturnând ordinea politică şi economică existentă în prezent.

La fel ca Baba Vanga, şi Nostradamus a atras atenţia asupra efectelor devastatoare ale încălzirii globale, care va afecta majoritatea planetei, ducând la secetă şi foamete.